2021 NORTH STAR DISRICT WINTEREE SCHEDULE

FRIDAY

Friday Noon	Staff can begin set up
6:00 PM	Units can arrive & set up, post flag Have dinner (bring your own) Ready sleds for Saturday's Competition
6pm on	Troops own planned activities (keep your scouts busy)
11:00	Lights Out

NOTE: As darkness comes on, the Troop in charge of Saturday morning flag should take down the flag and practice for Saturday mornings ceremony.

SATURDAY

SAT 6:00 AM	Saturday Morning Units can arrive and choose a lunch campsite. Send an adult and SPL at 7am to Check In at the Fort.
SAT 7:00 AM	BREAKFAST TIME Prepare and eat breakfast and get your sled ready for competiton. If you are just arriving, CHECK IN!
9:15	Opening Flag Ceremony Assemble in Patrols in front of the Fort and be ready to go to stations
9:30	Klondike Derby - 1st Station - 30 min
10:00	Klondike Derby - 2nd Station - 30 min
10:30	Klondike Derby - 3rd Station - 30 min
11:00	Klondike Derby - 4th Station - 30 min
11:30	Klondike Derby - 5th Station - 30 min
12:00	LUNCH TIME Eat and be back at the Fort by 1:30
1:30	Klondike Derby - 6th Station - 30 min
2:00	Klondike Derby - 7th Station - 30 min
2:30	Klondike Derby - 8th Station - 30 min
3:00	Klondike Derby - 9th Station - 30 min
3:30	Sled Build & Race
4:30	Campfire & Awards Ceremony
5:30	Cleanup and Departure